In i rutiner igen

 
Nu ska jag äntligen se till att komma in i mina rutiner igen. Ska komma igång med bra mat och träning nu när jag känner mig helt frisk. Gick och handlade det jag kände jag behöver ha hemma för stunden och kör på ordentligt nu. Gott ska det vara också. Gjorde en mumsig mellis som bestod av keso, naturell yoghurt och en apelsin. Perfekt innan träning tycker jag. 
 
Dagen har varit bra tycker jag faktiskt. Mått okej hela dagen och inte haft några vidare problem med magen så det är ett bra gott tecken! Träningen gick lite segt men det är väl inte jätte konstigt egentligen. Inte rört på mig sedan i torsdags och all kraft har ju liksom sugits ur mig. Men det är skönt att vara tillbaka igen. Nu ska jag bädda ner mig hos Jens. Godnatt!
Mat & godsaker, Min vardag, Träning | apelsin, hälsa, keso, kost, naturell yoghurt, rutiner, träning, vardag | | Kommentera

Jag lever igen

Oj vad konstigt det känns att vara uppe nu. Idag är den första dagen sen i torsdags som jag mår bra och känner mig stark i kroppen. Är också första dagen jag går upp så här tidigt sen i torsdags också. Har på ett sätt varit riktigt skönt att få ta sovmorgon varje dag och även sova några timmar under dagen men det har varit fruktansvärt tråkigt. Nu är jag trött på att vara sjuk och redo att ta tag i vardagen igen. Idag blir det en halvdag på jobbet och sen får vi se hur mycket jag kommer orka på träningen ikväll! 
Min vardag | | Kommentera

Magsjuk

Detta har helt ärligt varit bland de värsta dagarna i mitt liv. Legat hemma med magsjuka sen i fredagsmorgon och det har verkligen inte varit någon höjdare. Idag kan man väl säga är första dagen jag är uppe på benen på riktigt men ändå inte. Får inte i mig speciellt mycket mat än.. Det enda som inte gör mig illamående är blåbärssoppa och knäckebröd så det är väl det jag får leva på även idag. 
 
Missade matchen idag men tjejerna lyckades till slut vinna med 3-2 och gjorde oss därmed klara för semifinal. Hoppas jag känner mig snäppet bättre imorgon så jag kan komma tillbaka till jobb och volleyboll. Detta är ingenting jag vill vara med om igen.. 
Min vardag | | Kommentera
Upp