En helg i värmland - Del två

Lördag kvällen bjöd på sommar buffé och bowling. Kan inte komma på senast jag bowlade men shit vad roligt det är ändå. Däremot kan jag inte påstå att jag är någon höjdare på det men men, huvudsaken är att det är roligt. 
Efter bowlingen gick vi hem till Jessicas kompis Mia. Där spelade vi spel och drack några glas vin innan vi blev hämtade och skjutsade till karlskoga där vi spenderade natten. 
 
8.00 var alarmet ställt på på söndagsmorgonen men jag vaknade lite innan det av ett sms. När klockan ringde var vi ganska snabba på att komma upp ur sängen och packa ihop våra grejer innan vi svängde förbi maxi och handlade lite frukt och bröd och sen vidare ner till mamma och pappa för frukost. 
Söndagen var lugn och skön utan några måsten. Vi åkte och köpte blommor till mammas rabatt, åt upp det sista som fanns kvar av rabarberpajen och grillade korv innan bilen rullade mot Halmstad.
Foton, Mat & godsaker, Min vardag | bowling, buffé, familj, frukost, lördag, mat, snacks, sommarbuffé, söndag | | Kommentera

En helg i värmland - Del ett

Klockan 14.00 började vi vår 4 timmar drygt långa bilresa hem till mamma och pappa. När vi kom fram möttes vi av öppna famnar och riktigt god grillad mat. Satt på altanen med tända ljus och spelade ne och jag bara njöt av att vara hemma och omringad av min familj. 
Efter att vi smält maten och hunnit spela två rundor tog vi en promenad till bryggan och förbi några kompisar som bor några stugor bort. Tittade på deras ny inköpta kaniner och gosade med hunden innan vi gick hem och tog en kopp te. 
 
Lördagsmorgonen bjöd på en mysig frukost som bestod av samma sak som den alltid består av när man är hemma hos mamma och pappa. Macka med marmelad och ost, som doppas i en kopp med te och till det ett löskokt ägg. 
Efter frukosten hoppade jag och Emelie i träningskläderna och körde ett träningspass. Under tiden som vi gjorde det kröp mamma omkring runt rabatterna och rensade ogräs. 
Årets första dopp, som vi inte fick bild på, gjordes även på lördags förmiddagen. Det var inte speciellt varmt men ändå ganska uppfriskande. 
 
Efter lunch kom mina fina farmor och stig på eftermiddagsfika. Då bjöd vi på en supergod rabarberpaj som mamma och jag bakat under morgonen. Det blev även några rundor med kubb och det slutade med att dom unga, jag mamma och emelie, vann med 2-1.
Foton, Min vardag | bada, familj, hemma, kubb, rabarberpaj, sommarstuga, träna | | En kommentar

Mallorca - Dag sju

Nu har ni fått tagit del av alla bilder från Jessicas och min resa. Och om jag längtar tillbaka till denna varma, underbara plats. Hoppas sommaren kan hitta till Sverige snart.
Foton | | Kommentera
Upp