En helg i Danmark

Lördagsmorgonen startade 05.20 för att göra mig i ordning inför avresa till Danmark, Köpenhamn, och Copenhagen tournament. Där spelade vi tre matcher mot Fortuna, Holte och Brönnby och det blev vinst i alla tre vilket gjorde oss klara för final dagen efter.
 
Kvällen och natten spenderade vi på Scandic. När vi kom dit fick vi tvårätters till middag innan vi hade ett kort möte om sista matchen, tog en efterlängtad dusch och la oss i våra sköna hotellsängar.
 
Dagen startades på allra bästa sätt, med scandics hotellfrukost, innan vi hade ett lagmöte om målsättning för säsongen. 11.20 startade finalen mot Svedala. Första set spelade vi riktigt bra men sen orkade vi inte mer, energin bara sögs ur oss och vi spelade inte längre bara. 
 
Nu är försäsongen över och nästa helg börjar allvaret. Vi är ett gött gäng som har riktigt roligt tillsammans. Har en känsla av att detta kommer bli en bra säsong, ska bli så roligt att spela första seriematchen nästa helg!
Mat & godsaker, Min vardag, Träning | anka, köpenhamn, lag, lagsport, lax, scandic, turnering, tvårätters, volleyboll | |
Upp