En helg i värmland - Del två

Lördag kvällen bjöd på sommar buffé och bowling. Kan inte komma på senast jag bowlade men shit vad roligt det är ändå. Däremot kan jag inte påstå att jag är någon höjdare på det men men, huvudsaken är att det är roligt. 
Efter bowlingen gick vi hem till Jessicas kompis Mia. Där spelade vi spel och drack några glas vin innan vi blev hämtade och skjutsade till karlskoga där vi spenderade natten. 
 
8.00 var alarmet ställt på på söndagsmorgonen men jag vaknade lite innan det av ett sms. När klockan ringde var vi ganska snabba på att komma upp ur sängen och packa ihop våra grejer innan vi svängde förbi maxi och handlade lite frukt och bröd och sen vidare ner till mamma och pappa för frukost. 
Söndagen var lugn och skön utan några måsten. Vi åkte och köpte blommor till mammas rabatt, åt upp det sista som fanns kvar av rabarberpajen och grillade korv innan bilen rullade mot Halmstad.
Foton, Mat & godsaker, Min vardag | bowling, buffé, familj, frukost, lördag, mat, snacks, sommarbuffé, söndag | | Kommentera
Upp